El seu nom era Krishan Lal

Priti – Papa from maks vzw on Vimeo.

El meu nom és Priti, sóc informàtica i d’origen indi i mauriciano.

Vaig participar en el projecte Yep perquè volia conèixer als refugiats, estar més a prop seu, veure com són realment … perquè escoltem molt sobre ells, però no estem molt a prop seu. Participar en el projecte Yep4Europe m’ha donat un impuls addicional per treballar encara més amb els refugiats i conèixer-los més de prop i ajudar-los. He triat explicar la història del meu pare perquè d’ell em ve la força i inspiració. No és una història trista, per contra. Ell és part de mi i la seva història és la d’un refugiat que només volia el millor per a la seva família. Estima als teus pares, estima’ls perquè la vida és curta i d’una manera o altra, tots som refugiats. Tots som ciutadans del món.

“El seu nom era Krishan Lal i va deixar els seus estudis als 12 anys per treballar com a agricultor. Als 16 anys va deixar l’Índia per anar a Europa a buscar una feina millor i guanyar més diners per ajudar la seva família. Va viatjar a través d’Holanda, Alemanya i finalment va arribar a Bèlgica. Després d’alguns anys de lluita va rebre els papers per quedar-se a Bèlgica. Es va trobar amb una dona meravellosa que es va convertir en la seva esposa i van tenir 3 fills junts. Cuiner a Brussel·les durant 25 anys, quan estava de vacances cuinava i convidava a tots a compartir la seva saborosa cuina. Sempre havia sobres. Ell podia aportar-te un món de felicitat. Era un germà meravellós. Va organitzar els casaments de les seves 4 germanes i 3 germans. Ell va ser un pare molt afectuós i un amant espòs. Al 2011 va tenir un atac de cor i va morir a l’acte. La seva esposa i fills no van tenir l’oportunitat de dir-li adéu, ja que estaven a França. El seu amor era incondicional i sempre romandrà en tots els cors. Ell, persona honesta, divertida i generosa, és el meu pare. La seva història és part de la meva. Estic molt orgullosa de portar el seu nom i ser la seva filla.