Records borrosos d’algú – d’Ajay

Cada dia, descobrim una nova història i cada història és un viatge. Aquesta és la història del meu antic hoste.

Ell sempre va voler anar a l’estranger i un dia va conèixer a un agent de viatges que podia ajudar-lo. No tenia prou diners, així que va haver de vendre la seva terra i donar tots aquests diners a l’agent.
Va prendre un vol a Madagascar i quan va arribar, i un treballador de l’aeroport el va ajudar a anar França amb un passaport fals. Durant el vol, va destruir tots els seus documents i els va llençar.

Quan va arribar a l’aeroport de França, la policia va començar a perseguir-i el van atrapar. El van portar a la comissaria i van començar a interrogar-lo, però sempre els donava informació equivocada. Llavors, van decidir ficar-lo en una petita habitació fosca i el van deixar allà, amb fam, durant tres dies. Després d’això, d’alguna manera va aconseguir sortir i quan ja va estar fora, ràpidament, es va anar a l’estació de tren per buscar un tren que li acostés a la frontera de França i Espanya. Però a causa de la falta de diners, no va poder comprar el bitllet. Va ser expulsat constantment del tren. Es va quedar a la mateixa estació de tren durant dos dies. Una senyora que treballava allí ho observava cada dia, i un dia va decidir ajudar-lo, i li va comprar un bitllet. Després va creuar il·legalment la frontera i va arribar a Espanya.